Care Full Technology

Energie, Engineering, Gezondheidszorg, ICT, Techniek, Wetenschap

Studenten vanuit technologie-, zorg- en bedrijfskunde opleidingen ontwerpen samen een oplossing voor een concrete vraag uit de zorgsector.

Doelgroep: Hoger
Status: Lopend

Care Full Technology is een brugproject dat via een wedstrijdprocedure samenwerkingsverbanden tussen het onderwijs, de zorg en de bedrijfswereld stimuleert. De inbreng en ondersteuning van zorgtechnologie zal ongetwijfeld in belang toenemen om een antwoord te bieden op de stijgende zorgvraag. Dit project brengt studenten vanuit technologie-, zorg- en bedrijfskunde opleidingen samen om te anticiperen op de noden vanuit de zorgsector. Tevens wil het project het ondernemerschap bij de schoolgaande jeugd stimuleren.Dit project duurt 2 jaar. In het eerste jaar ligt de focus op studenten uit West-Vlaanderen. In jaar 2 wordt het project uitgerold naar gans Vlaanderen. Care Full Technology is een project van de Katholieke Hogeschool Vives. RVO Society is partner - wegens ervaring en expertise vanuit het Cera Award-project. Andere partners zijn RESOC Brugge en POM West-Vlaanderen met ondersteuning van bedrijven/toeleveranciers van zorgtechnologie en zorginstellingen. Het project wordt gefinancierd door het Agentschap Ondernemen in het kader van Vlaanderen in Actie.

Meer info

website of volg op Facebook

Care Full Technology

Care Full Technology

Partners voor dit project

Maakt u als organisatie een punt van CSR?

RVO-Society wil partneren met alle maatschappelijke spelers die de relevantie van wetenschap en techniek inzien en willen investeren in jong talent.

Voorbeelden van Corporate Social Responsability

Partners van RVO-Society