Nieuwe directeur bij RVO-Society

14 maart 2019

Jo Decuyper geeft de fakkel door aan Ilse Ooghe. Ilse is bio-ingenieur en master educatieve studiën. Ze heeft ruime ervaring met directiefuncties bij Janssen Pharmaceutica, leidde de lerarenopleiding van CVO De Oranjerie en werd directeur van KAMSA, een pioniersschool in het project STEM@School. Met haar ervaring en de steun van de structurele partners en de raad van bestuur heeft Ilse sterke troeven om RVO-Society verder te laten groeien, nieuwe partnerships af te sluiten en zo Vlaanderen volledig STEM-proof te maken.

Jo Decuyper was van bij de start de algemeen directeur van RVO-Society, waar hij de kans kreeg om zijn passie voor wetenschap en techniek door te geven. Het mooie, uitgebreide aanbod is daarvan de getuige. Doorheen de jaren is ook het vertrouwen van de partners in RVO-Society sterk gegroeid. Zo is er een nieuwe beheersovereenkomst met imec en de Vlaamse Overheid, en Cera en stichting Albertus Magnus werken mee aan de langetermijndoelstellingen.

Jo Decuyper is er met zijn team in geslaagd om RVO-Society op de kaart te zetten in de wereld van wetenschappen en techniek. Ilse Ooghe staat klaar om het roer over te nemen en RVO-Society nog meer een gevestigde waarde in het STEM-landschap te laten worden.

Partners van RVO-Society