NIEUW - Jaarplantool voor lager onderwijs

04 juni 2019

Ontdek onze Jaarplantool! Een handig werkinstrument voor leerkrachten basisonderwijs om een eigen jaarplan ‘wetenschap, techniek en STEM’ op te stellen.

Wetenschap, techniek en STEM toepassen in verschillende leergebieden doorheen de leerjaren van de lagere school. Dit is geen eenvoudige opdracht voor een leerkracht, school of schoolgemeenschap. RVO-Society wil hierbij helpen en ontwikkelde een handige tool om een evenwichtige jaarplanning uit te bouwen voor je klas met activiteiten rond wetenschap, techniek en STEM: de Jaarplantool

Volg de workshops bij deze jaarplantool en krijg de vaardigheden in de vingers om in de klas de activiteiten uit te voeren uit de categorieën elektriciteit, technische principes, technische vaardigheden (hamer, tang, zaag) en Van techniek tot STEM.

Deze workshops bieden we aan als:

  • Workshopreeks Jaarplantooleen lessenreeks te volgen in Leuven (binnenkort ook andere locaties!). Ideaal is dat één of meerdere leerkrachten van een school of scholengemeenschap de volledig reeks van workshops kan volgen. 
     
  • Traject wetenschap, techniek en STEM lagere school: als directie kan je de leerkrachten van je school en/of schoolgemeenschap ook laten deelnemen aan een uniek opleidingstraject rond de Jaarplantool op maat van de school of schoolgemeenschap. We houden rekening met de beginsituatie van de school en de beschikbare tijd. 
NIEUW - Jaarplantool voor lager onderwijs

Partners van RVO-Society