Workshops voor studenten lerarenopleiding lager onderwijs

Tips en ideeën om aan de slag te gaan met techniek, tijdens een stage en later voor de klas en mogelijkheid om gratis opleidingen te volgen.

Deze opleiding is een inleiding tot techniek in de klas, waar visie en achtergrond worden toegelicht aan de hand van tal van praktijk voorbeelden. De studenten krijgen de basisingrediënten aangereikt: Dimensies van techniek leren - technisch proces - strategische techniekvragen. Ze bekijken uitgewerkte techniekkoffers en leren hoe ze op een eenvoudige manier techniek kunnen implementeren tijdens hun stages. Dit komt in grote lijnen overeen met module 1 uit het traject

Contacteer Koen Pierlet: 0496-672505 of koen@rvo-society.be om inhoudelijk de sessie voor de studenten te bespreken.

Meer info


  • Datum, locatie en uur zijn onderling af te spreken (na afspraak en inhoudelijke afstemming met de lector van de lerarenopleiding)
  • De locatie kan ook te imec zijn
  • Prijs: gratis
  • Lesmateriaal en koffie is inbegrepen; extra educatief materiaal bij de individuele opleidingen moet wel aangekocht worden
  • Voor meer informatie en afspraken, contacteer Koen

 

Ondersteuning techniekproject stage

Studenten lerarenopleiding basisonderwijs kunnen ook ondersteund worden bij het uitwerken van een techniekproject tijdens hun stage (vb. ingroeistage techniek). Ze krijgen opleiding, coaching en ondersteuning bij de voorbereiding van hun stage, de uitwerking ervan gebeurt in de stageschool. Interesse? Neem dan contact op met Koen.

Studenten kunnen ook steeds GRATIS aan de volgende opleidingen van RVO-Society deelnemen:

Workshops voor studenten lerarenopleiding lager onderwijs

Techniek in lager onderwijs

Aan de slag met techniek in de basisschool!

Meer over dit project
Fill out my online form.

Gerelateerde materialen

Partners van RVO-Society